Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
0,0 (0x)
3. 7. 2017
Citrusové kuře s grilovaným avokádem


Snadné
> 60 min
0,0 (0x)

Výhodou téhle úpravy je dokonale rovnoměrně propečené kuře s krásně zlatavou kůžičkou. Nebudete se prát jen o křidýlka – senzačně křupavé bude celé!


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Na marinádu

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 1639 kcal
  • Bílkoviny 34 g
  • Sacharidy 156 g
  • Tuky 88 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2016/7

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

0,0/5

Hodnocení receptu

0,0/5
(0 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2016/7

Červencové číslo je jako obvykle pěkně žhavé! Máme pro vás ty nejlepší recepty na rozpálený gril a tipy na bleskové večeře pro parné letní dny, ale i lehké a křupavé saláty a nejbáječnější ovocné koláče a víkendové snídaně. Vydejte se s námi na výpravu do Brazílie! K Riu de Janeiro budou brzy upírat zrak všichni sportovní fanoušci, s našimi skvostnými recepty plnými chutí, vůní a barev se však na latinskoamerickou notu můžete naladit už nyní... Francouzký koláč clafoutis připomínající naši bublaninu určitě znáte v originálním provedení s černými třešněmi. My vám nabízíme nejen klasiku, ale i varianty s jiným ovocem, a ukážeme vám, že základní myšlenka clafoutisu se dá využít i naslano! Nahlédneme spolu do nové knihy blogerky Elly Woodward Lahodně s Ellou každý den. Její recepty na zdravé snídaně, smoothie, jídla s sebou, bezmasé večeře pro jednoho i hostiny pro přátele si zamilujete stejně jako my. Apetit, napsáno s chutí.

Související články

Tipy, jak si dopřát avokádo v jeho plné kvalitě

Obliba avokáda v Česku rok od roku stoupá. Není divu, ze zeleného plodu s peckou se dají vykouzlit úžasné recepty, a ještě k tomu velice zdravé. Víte ale, jak v obchodě vybrat správné avokádo, jak ho oloupat, jak předejít jeho zhnědnutí a co dělat, když si koupíte nezralý plod? Nevíte? Poradíme vám, jak se s těmito zdánlivými překážkami hravě vypořádat.