Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 10 min
5,0 (4x)
30. 10. 2017
Čočková polévka s chorizem


Velmi snadné
< 10 min
5,0 (4x)

Hustá, hřejivá, sytivá, a hlavně uvařená v rekordním čase! 


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4-6 osob

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4-6 osob

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 3075 kcal
  • Bílkoviny 189 g
  • Sacharidy 314 g
  • Tuky 109 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2016/11

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(4 hlasy)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2016/11

Každá strana listopadového vydání Apetitu je opět nabitá skvělými nápady, inspirací a hlavně lahodnými recepty! Užijte si naši oblíbenou dýňovou sezonu a vyzkoušejte některý z originálních receptů. Nebo se s námi vypravte do legendárního New Yorku a ochutnejte všechny tamní poklady. Vzhledem k tomu, že se mílovými kroky blíží svatomartinský svátek, nechybí v tomto čísle recept na dokonalou pečenou husu. Dozvíte se také, jaký je náš recept na štěstí nebo přesněji na jídla, která nás vždy zaručeně zahřejí na duši. Zlatým hřebem jsou pak hříšně svůdné dezerty, které potěší každého milovníka čokolády.  Apetit, napsáno s chutí.

Související články

Trdelník pečený nad ohněm

3 zaručené tipy, jak připravit trdelník na ohni, aby se vždy povedl

Sladká tečka za opékáním buřtů v podobě trdelníku se stala oblíbenou součástí rodinných setkání u ohně, ale i dětských táborů. K přípravě trdelníku můžete použít jak opékací vidlice na buřty, tak obyčejný delší klacek. Jak vyzrát na trdelníkové těsto, aby drželo a výsledkem byl trdelník jako od profesionála? Mrkněte na naše osvědčené tipy.