1. Troubu předehřejte na 230 °C, horkovzdušnou na 210 °C. Steaky osolte, opepřete a na každý nasypte trochu bazalkových lístků a mozzarelly. Konce složte k sobě a párátkem spojte do ruličky. (Až sem je můžete připravit i den dopředu; v tom případě je zakryjte a dejte do lednice.)
2. Pořádně zahřejte pekáček s těžkým dnem, nalijte na něj olej a hovězí ze všech stran opečte – stačí minuta, aby maso zůstalo uvnitř syrové.
3. Přidejte papriky, olej z nich a olivy, zakápněte octem a vložte do trouby. Za dvě tři minuty bude maso středně propečené. Vyjměte ho z trouby a zakryté fólií nechte asi pět minut odpočívat. Podávejte se zbytkem bazalky.
Komentáře
Anonym
03.07.2006 14:40
Doporučuji!
Anonym
03.07.2006 14:57
maso jako podrážka
Anonym
18.03.2007 18:10
odpoved
Anonym
04.09.2007 18:13
Apetit 3/06
Anonym
10.09.2009 18:27
Vyborne
Anonym
03.10.2009 14:14
RE: Vyborne
Anonym
13.03.2010 16:13
RE: RE: Vyborne
Anonym
11.05.2010 20:55
comment