Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Jemná makrelová pomazánka

Jemná makrelová pomazánka

Hodnocení receptu
4.1/5 Počet hodnocení: 16
Do 30 minut Velmi snadné

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1567 kcal
Bílkoviny 75 g
Sacharidy 43 g
Tuky 121 g
Vláknina 7 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Suroviny

makrela 250 g
vejce 2 ks
hořčice 1 PL
majonéza 2 PL
sůl

Postup

1

Makrelu vykostěte a kousky dejte do mísy. přidejte změklé máslo, ochuťte paprikou a utřete dohladka.

2

Okurky nechte okapat. Cibuli i jablko oloupejte, z jablka odstraňte jadřince.

3

Vejce uvařte natvrdo, oloipejte a nechte vychladnout.

4

Okurky, cibuli, jablko i vejce nakrájejete nadrobno a přidejte do mísy.

5

Ochuťte majonézou, hořčicí a promíchejte.

6

Podle potřeby přisolte a nechte v chladničce asi 15 min rozležet.

Foto: Pixabay.com

Autor: maukettka