Pečená rajčata, to je láska na celý život. Jsou šťavnatá, sladká a díky bazalce krásně voňavá.
Suroviny
4
Suroviny
4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 230.75 kcal
- Bílkoviny 3 g
- Sacharidy 26.75 g
- Tuky 10.25 g
Postup přípravy
- Krásná uvnitř i navenek: Jak rajčata prospívají pleti Plum, Beefsteak i Kumato: Nejzajímavější druhy rajčat a jak je využít v kuchyni
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2005/9
Přidat hodnocení
Hodnocení
3,9/5Vytisknout
Sdílet

Recept je z vydání:
Apetit 2005/9
Září 2005