Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
3,9 (27x)
18. 7. 2014
Pečená rajčata
Pixabay.com
Pečená rajčata
Pixabay.com


Velmi snadné
> 60 min
3,9 (27x)

Pečená rajčata, to je láska na celý život. Jsou šťavnatá, sladká a díky bazalce krásně voňavá.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 230.75 kcal
  • Bílkoviny 3 g
  • Sacharidy 26.75 g
  • Tuky 10.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

  1. Krásná uvnitř i navenek: Jak rajčata prospívají pleti Plum, Beefsteak i Kumato: Nejzajímavější druhy rajčat a jak je využít v kuchyni

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2005/9

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

3,9/5

Hodnocení receptu

3,9/5
(27 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2005/9

Září 2005

Související články

rajčata

Zásoby na zimu: mražená rajčata

Rajčata jsou nejlepší čerstvá, v okamžiku, kdy právě dozrají. Proto i přebytky zpracujte ve chvíli, kdy jsou tyto plody na vrcholu. V zimě si na nich pochutnáte stejně jako v létě.