Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Rybí filé s nivovou omáčkou a máslovým hráškem

Rybí filé s nivovou omáčkou a máslovým hráškem

Hodnocení receptu
3.6/5 Počet hodnocení: 7
Do 30 minut Velmi snadné

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1025 kcal
Bílkoviny 51 g
Sacharidy 68 g
Tuky 61 g
Vláknina 21 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Suroviny

rybí filé 400 g
ideálně niva
mražený hrášek 350 g
sůl
pepř
čerstvě mletý

Postup

1
Pokud máte filé mražené, nechte je povolit.
2
Troubu rozehřejeme na 180°C.
3
Do zapékací mísy nastrouháme najemno nivu, zalijeme smetanou, opepříme a promícháme. Na směs poklademe filé a lehce osolíme a opepříme. Dáme péct do trouby na 20 min.
4
Mezitím si připravíme hrášek. Do hlubší pánve vysypeme mražený hrášek (nemusí být rozmražený). Na středním plameni necháme hrášek za občasného míchání přibližně 5 min prohřát.
5
Po té přidáme k hrášku plátek másla, a po jeho rozpuštění osolíme a opepříme. Zvýšíme plamen a hrášek na másle ještě 3 minutky restujeme, dokud kuličky lehce nezezlátnou, dostanou pak lahodně nasládlou chuť.
Autor: Michaela Švancarová

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
Dostupný
399 Kč
Dostupný
399 Kč
Dostupný
399 Kč
Dostupný
399 Kč
Dostupný
399 Kč
Dostupný
399 Kč
Dostupný
399 Kč
Dostupný
399 Kč
Dostupný
399 Kč
Dostupný
399 Kč
Dostupný
399 Kč