Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
5,0 (5x)
14. 8. 2014
Salát s novými bramborami
Apetit
Salát s novými bramborami
Apetit


Velmi snadné
< 60 min
5,0 (5x)

Vlažný salát, který je chutný už od pohledu, vás nadopuje vitaminem C


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 214.25 kcal
  • Bílkoviny 11.5 g
  • Sacharidy 35 g
  • Tuky 2.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Sanislava Moravcová ml., z vydání Apetit 2006/5

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(5 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2006/5

Květen 2006

Související články

Grilované tofu s exotickou salsou podle Celiaxmoni

Bezlepkové grilování: Víme, na co si dát pozor! Jak připravit grilované tofu a exotickou marinádu poradí foodblogerka Celiaxmoni

Předpověď hlásí dokonalé jarní počasí na následující dny a to pro mnohé znamená jediné: vytahuje se gril a rozesílají zprávy přátelům, že sezóna budiž zahájena. To, že na dnešek vyšel i Den grilování, je perfektní znamení. Zároveň ale 16. květen patří Dnu celiakie a my bychom rádi upozornili na výzvy, které s sebou stravování bez lepku nese. A na co by si celiaci měli při grilování dát pozor?