Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Tatarák z červené řepy

Tatarák z červené řepy

Hodnocení receptu
4.2/5 Počet hodnocení: 5
Do 30 minut Velmi snadné

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 50 kcal
Bílkoviny 2 g
Sacharidy 11 g
Tuky 0 g
Vláknina 3 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Suroviny

olivový olej
sůl
pepř
česnek 1 stroužek
utřený
ocet 1 ČL
bazalka

Postup

1

Syrovou řepu oloupeme a nakrájíme na malé kostičky. Připravíme si zálivku z: olivového oleje, soli, pepře, utřenéhou stroužku česneku, 1 ČL octa. Zálivku ušleháme, přelijeme s ní řepu, promícháme a necháme min. 2 hodiny marinovat v lednici.

2

K řepě, ze které slijeme marinádu, přidáme mozzarellu a posypeme čerstvou bazalkou.

Foto: Pexels.com

Autor: martina.poj