Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
4,5 (6x)
18. 7. 2014
Těstoviny s opečenou zeleninou
Jason Leung/Unsplash
Těstoviny s opečenou zeleninou
Jason Leung/Unsplash


Velmi snadné
< 60 min
4,5 (6x)

Netradiční použití květáku spolu s typicky italskými surovinami se vysloveně osvědčilo. Čerstvá bazal­ka dodá jídlu to správné aroma.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 1307 kcal
  • Bílkoviny 36.5 g
  • Sacharidy 61.25 g
  • Tuky 100.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2005/10

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,5/5

Hodnocení receptu

4,5/5
(6 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2005/10

Říjen 2005