Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 10 min
5,0 (6x)
18. 7. 2014
Tmavá šunka s ovocou salsou
unsplash.com
Tmavá šunka s ovocnou salsou
unsplash.com


Velmi snadné
< 10 min
5,0 (6x)

Na exotickou salsu je skvělé konzervované ovoce nebo ,koktejlové ovoce‘. Kromě tmavé šunky je ideální hovězí šunka, pršut nebo pastrami (uzená roštěná). Vyplatí se použít co nejkvalitnější olej i ocet.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 6015 kcal
  • Bílkoviny 436 g
  • Sacharidy 267 g
  • Tuky 324 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2005/7

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(6 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2005/7

48 snadných receptů na prázdniny. Vařte jako šéfkuchař! 

Související články

Pastrami

Ochutnejte kousek New Yorku: Pastrami je košer delikatesa, která dobyla svět sendvičů

Pastrami je mnohem víc než jen uzené maso! Je to lahůdka z hovězího hrudí, která se stala košer protějškem vepřové šunky. Tato legenda amerického street foodu je hluboce zakořeněná v židovské kuchyni, milovaná gurmány po celém světě, má zajímavou historii i delikátní přípravu. Co přesně pastrami je a jak se z jednoduchého pokrmu stal symbol newyorských delikates?