Na exotickou salsu je skvělé konzervované ovoce nebo ,koktejlové ovoce‘. Kromě tmavé šunky je ideální hovězí šunka, pršut nebo pastrami (uzená roštěná). Vyplatí se použít co nejkvalitnější olej i ocet.
Suroviny
Suroviny
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 6015 kcal
- Bílkoviny 436 g
- Sacharidy 267 g
- Tuky 324 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2005/7
Přidat hodnocení
Hodnocení
5,0/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2005/7
48 snadných receptů na prázdniny. Vařte jako šéfkuchař!