Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
4,5 (205x)
18. 10. 2017
Tvarožník
Apetit
Tvarožník
Apetit


Velmi snadné
> 60 min
4,5 (205x)

„Já i brácha máme odmalička rádi tvaroh – na ovocných knedlících, v buchtách... a nikdy ho není dost. Jen v tomhle tvarožníku,“ říká o maminčině tvarožníku redaktorka Darina Sieglová, 


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 1 koláč

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 1 koláč

Na náplň

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 5362 kcal
  • Bílkoviny 129 g
  • Sacharidy 673 g
  • Tuky 230 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2016/5

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,5/5

Hodnocení receptu

4,5/5
(205 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2016/5

Odhalte spolu s námi nejvíce střežené tajemství roku! Kdo vyhrál velkou cukrářskou výzvu Apetitu? Konečně se dozvíte, který z krásných narozeninových dortů od vás čtenářů se probojoval na obálku a které dva další se s ním postavily na pomyslnou bednu! Odhalte jídla našeho dětství! Prozradíme, která jídla nás bleskově přenesou zpět do maminčiny kuchyně… S našimi originálními recepty na pečené kuře váš sobotní oběd už nikdy nebude obyčejný! Na zábavné a pestré saláty z čerstvé zeleniny se těšíme vždy celou zimu! Konečně nastal jejich čas a vy je můžete vyzkoušet s námi. Jaký bude X. ročník Prague Food Festivalu? Z našeho průvodce se dozvíte vše potřebné a s chutí můžete začít plánovat.  

Související články

miska s acai kaší

Açaí? Superpotravina, která je nejen hvězdou Instagramu. Zkuste z ní připravit bowl, zmrzlinu i zálivku do salátu

Čte se [asají] a byly doby, kdy tato superpotravina patřila do jídelníčku každého influencera. Kdo nesdílel minimálně jednu açaí bowl měsíčně, mohl zapomenout na rostoucí dosahy. Açaí ale dávno není trendem, který by zazářil a zhasl. Tyto tmavě fialové bobule pocházející z amazonských pralesů si naopak pevně drží pozici. Jak s nimi pracovat doma a kde si je v Praze vychutnat bez námahy?