0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Václavkový guláš

Václavkový guláš

Hodnocení receptu
4 / 5. Počet hodnocení: 7
Do hodiny Snadné

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 670 kcal
Bílkoviny 22 g
Sacharidy 131 g
Tuky 0 g
Vláknina 6 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Suroviny

houby 300 g
václavky
cibule 3 ks
brambory 500 g
paprika mletá sladká
paprika mletá pálivá
kmín
sůl
pepř

Postup

1

V hrnci zpěníme nakrájenou cibuli, na kterou přidáme očištěné kloboučky václavek (větší můžeme rozkrojit) a osolené krátce podusíme.

2

Posypeme sladkou a pálivou paprikou, bohatě okmínujeme a zalijeme asi 1/2 litrem vody a 10 minut dusíme.

3

Přidáme oloupané a na kousky nakrájené brambory a dusíme dokud nejsou brambory měkké. Pokud je třeba zahustíme guláš moukou rozmíchanou v trošce vody a ještě povaříme.

4

Guláš podáváme s chlebem.

Foto: Pixabay.com

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
549 Kč
357 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč