Kuřecí prsa s vůní Indie podávejte s rájtou, kořeněnou jogurtovou omáčkou. Podávejte je s rýží nebo s indickou chlebovou plackou naan.
Suroviny
Postup
Ve velké míse smíchejte prvních šest ingrediencí, případně dochuťte. Kuřecí prsíčka podélně nařízněte, ale nedokrajujte. Spolu se zeleninou je vložte do jogurtové směsi a důkladně promíchejte. Zakryjte a nechte asi deset minut marinovat.
Velkou těžkou, nejlépe grilovací pánev rozehřejte na vysokém plameni a kuře spolu se zeleninou pečte asi čtyři minuty z každé strany, aby bylo maso propečené a linky po grilovací pánvi byly zbarvené dozlatova.
Vše vyjměte a nechte dvě minuty odpočívat. Mezitím promíchejte suroviny na raitu, ochutnejte a podle potřeby osolte a opepřete. Kuře podávejte s raitou a dušenou rýží.
Komentáře