Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Recepty s rynglemi

RIngle patří mezi příbuzné švestek. Jsou však obvykle větší, kulaté, žluto-zelené nebo červeno fialové. Jejich chuť je oproti švestkám kyselkavá, dužina světlejší a pevnější. Použít je můžete podobně jako švestky do koláčů, nebo z nich připravit džem.

...

 

  • Ringle obsahují vápník, hořčík, železo, fosfor, draslík, měď, zinek, fluorid, mangan, sodík, chrom, lutein, betakaroten, kyselinu listovou, kyselinu pantotenovou, vitamíny A, B, C, E a K.
  • Díky obsahu hořčíku a draslíku jsou dobrým pomocníkem proti stresu, stabilizují hladinu cukru krve.
 

Celý popis

Související články

Dýňové donuty bez smažení: Sladká tečka za sezonou dýní
  • Zajímavosti

Dýňové donuty bez smažení: Sladká tečka za sezonou dýní

Zbyla vám doma dýně, která čeká na svou poslední šanci zazářit? Proměňte ji ve voňavé dýňové donuty! Z jedné dýně tak zvládnete připravit nejen dýňovou polévku na zahřátí, ale i sladkou tečku, která elegantně uzavře dýňovou sezonu. ...