Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Recepty se slepicí

Slepice dnes nepatří mezi běžné suroviny na vaření. Sesadilo ji měkčí, jemnější a křehčí maso kuřecí. Byla by ale škoda ji z kuchyňských příprav úplně vyškrtnout. Nejčastěji slepici využijete k přípravě slepičí polévky a slepičího vývaru. Slepici svědčí tažení ve vývaru, dlouhým varem maso změkně. Obojí pak skvěle využijte, až budete mít chuť na jedno z nejoblíbenějších českých jídel – slepice na paprice. Slepici však upravíte stejně dobře také jako kohouta na víně!

...

  

  • Například v pařížské restauraci „La Varenne“ se v již v 17. století připravovala slepičí polévka s opečeným hráškem a dušenými srdíčky hlávkového salátu.
  • V Thajsku se slepičí polévka neobejde bez kokosového mléka.
  • V Řecku se do ní zase přidává vejce vyšlehané s citrónovou šťávou.
  • Kolumbijská slepičí polévka obsahuje brambory, kukuřici, kapary a smetanu.
  • Ve Španělsku slepičí polévku doplňuje klobása, různé druhy zeleniny a dokonce hovězí, slanina a cider.

Celý popis

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč