Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Masterpiece - Nová éra nádobí Zepter

AD
pánve zepter
ZDROJ: Archiv
sdílet:

Více zdraví a méně tuku s novým vylepšeným povrchem.

Společnost Zepter International je opět o krok před konkurencí. Vyvinula totiž technologicky vyspělé řešení, které vám přináší zcela bezpečný nepřilnavý povrch zaručující skvělé výsledky v tepelné přípravě jídla. Doživotní záruka je pro Zepter samozřejmostí. S touto unikátní technologií dosáhnete těch nejlepších výsledků, které lze při tepelné přípravě jídla získat.

Jak to funguje?
pánev Zepter

Technologie unikátního povrchu Zepter je revoluční postup, který zvyšuje koncentraci chromu (Cr) na povrchu dna pánve. Nerezová ocel AISI 304 je vyrobena z oceli s vysokým procentuálním podílem chromu (Cr) a niklu (Ni). Přesné hodnoty jsou 18 % chromu a 10 % niklu. Díky nové technologii je struktura povrchu (asi o tloušťce 0,5 až 1 mikrometr) upravena pomocí elektrolýzy na mikroskopické úrovni – podíl chromu se zvýší téměř na dvojnásobek –, to má za následek, že je povrch nádobí Zepter Masterpiece dvakrát tvrdší než běžné povrchy, a tím je zvýšena jeho odolnost proti poškrábání. Nádobí tak bude stále stejně krásné jako v den, kdy jste ho použili poprvé.

Pánev s unikátním povrchem Zepter je vaše nejlepší volba pro ještě chutnější a pohodlnější grilování, smažení a pečení!

nádobí ZepterPovrch vytvořený pomocí této technologie je na dotek hladký a ‚mastný‘, což mu propůjčuje výjimečné vlastnosti. Účinně chrání před ulpíváním potravin na nádobí, což zlepšuje výsledky při vaření, umožňuje snadné čištění a snižuje riziko poškození. 

Smažení je díky novému tvaru a designu účinnější, a proto vám tyto pánve umožňují grilovat a smažit za použití minimálního množství tuků a olejů. Maso můžete na pánvích Zepter připravovat zcela bez tuku, a přesto bude krásně opečené s křupavou kůrkou. Větší objem pánví vám umožňuje připravovat více jídla najednou, a to vždy v nejlepší kvalitě od Zepter.

Užijte si grilování s pánví od společnosti Zepter!

Soutěž o:
pánev Zepter prům. 24 cm, obj. 2 l s pokličkou, pyramidové dno, nový vylepšený povrch v hodnotě 9890 Kč.

Soutěž ukončná:

Vyhrává Michaela Baginová

ZEPTER slaví 20 let v ČR – slavte s námi!
logo Zepter

Šetřte své zdraví a vyzkoušejte tuto novou revoluční technologii – vařte zdravě a chutně v nerezovém nádobí Zepter! Více informací na  http://www.zepter.cz/ nebo na tel. 311 331 888. Reprezentační prodejna Zepter: Spálená 55, 110 00 Praha 1.

Hrajte o exkluzivní nádobí Zepter, automobil SEAT Altea XL a další Zepter ceny za 1 milion! Více na www.zepterhra.cz.
soutěž Zepter

Propagace značky Zepter.
Apetitonline.cz není jeho autorem a nemá vliv na jeho obsah.

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

AD
Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr
  • Zajímavosti

Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr

Dubaj je město, které se může pochlubit nekonečnou paletou gastronomických zážitků. V tomto článku se zaměříme na čtyři restaurace, které představují unikátní aspekty dubajské kulinářské scény a nabízejí jedinečné koncepty a hluboké...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč