Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Hrajte s Monini o sedm balení ochucených extra panenských olivových olejů

Komerční článek - Grilovací sezona startuje. Grilovací party představují nejen příležitost pobavit se s přáteli a užít si chvíle pohody s rodinou, ale i možnost pochlubit se kulinářským uměním. Kvalitní olej je základem každé marinády. Navíc ho můžete využít do salátů, tradiční přílohy grilovaného masa. Monini nyní nově nabízí extra panenský olivový olej hned ve třech variantách: s příchutí jemného citronu, pikantního česneku & chilli a svěží bazalky.
3. 8. 2012 | Autor: redakce Apetitu

Propagace značky Monini.
Apetitonline.cz není jeho autorem a nemá vliv na jeho obsah.

Žádná marináda se neobejde bez kapky oleje a díky lahodným přísadám v podobě citronu, pikantního česneku & chilli nebo svěží bazalky prostoupí naložené maso či zeleninu jemná chuť oblíbených přírodních ingrediencí. S extra panenskými olivovými oleji Monini máte úspěch zaručen. Ani mimo grilovací sezonu se ale oleje Monini v domácnostech neztratí. Lze je využít při nejrůznějších úpravách zeleniny. Výtečně podtrhnou chuť italských těstovinových pokrmů a se salátovou zálivkou udělají doslova zázraky. Fantazii se meze nekladou.



Popis výher:

Jemný citron
Delikátně dochutí zejména zeleninové saláty, ryby nebo rizota, např. s mořskými plody. Výborně se hodí k marinování drůbeže a je jako stvořený pro dochucení typicky italského carpaccia (syrové plátky hovězí svíčkové).

Pikantní česnek & chilli
Dodá příjemně ostrou chuť těstovinovým nebo luštěninovým pokrmům, výborně okoření pečené brambory nebo pizzu. Skvěle okoření grilované hovězí nebo vepřové maso. Lze jej využít jako základ jíšky pikantního guláše nebo dršťkové polévky.

Svěží bazalka
Olej se svěží příchutí bazalky se hodí k marinování všech druhů masa. Umožňuje připravit typicky italské předkrmy, jako jsou bruschetta (tousty s rajčaty, česnekem a bazalkou) nebo caprese (mozzarella s rajčaty a bazalkou). Je výtečný v kombinaci s těstovinami jako alternativa oblíbeného pesta nebo kořenicí přísada do složitějších receptů.

Soutěž ukončena

Vyhrávají:

Anna Brázdová Mladá Boleslav
Martina Doležalová Praha
Jana Pecharová Praha
Petr Knobloch Praha
Magdalena Horáková Břeclav
Zbyněk Kouba Znojmo
Zdeněk Horáček Černošice

REKLAMA

Přidat komentář