Kečupáci jsou hraví a fantazii podnítí nejen veselými obaly s tvářemi Kečupáků, ale hlavně chutěmi a celou škálou možného použití. Jsou jasnou volbou při grilování: ocení je každý, kdo má rád netradiční a zajímavé chutě. Byla by však škoda omezit se jen na grilování, Kečupáci si najdou místo v kuchyni celý rok, například v kombinaci s rýží či luštěninami. Můžete je také servírovat jako dip, a to prakticky ke všemu. Pokud připravujete zeleninové placičky nebo masové karbanátky, zkuste vyměnit tatarku za tyto omáčky. Když s nimi potřete bagety či toustový chléb místo majonézy (nebo v kombinaci s majonézou) hned vykouzlíte svěží, neotřelou svačinu.
Kečupáci jsou nejen hraví, ale také zdraví – jak je u Hradeckých delikates zvykem, neobsahují žádné konzervanty, jen příslušnou zeleninu či ovoce, sůl, cukr, ocet a koření.
V plánu je celá unikátní řada, ze které je zatím k mání trojice výrobků: Dýňák, Řepák a Mangáč. Dýně a červená řepa patří mezi stálice našich zahrádek. Jsou zdravé, chutné a zaslouží si pestřejší využití než jenom kompot či naložení do sladkokyselého nálevu. Cizokrajné mango naopak dodá jídlům exotický šmrnc. Zakladatelka firmy a autorka receptur Petra Kilingrová Kečupákům vtiskla velmi osvěžující a návykové chutě. K této trojici brzy přibudou ještě Cibulák, Švestkáč a Brusiňák. Celou řadu omáček navíc doplňují doslova legendární kečupy Hradeckých delikates, které si našly místo i v kuchyni řady vyhlášených podniků.
Co vás v degustačním balíčku čeká?
- ŘEPÁK se výborně hodí k zeleninovým jídlům, grilovaným sýrům a tofu. Ve spojení s čerstvými sýry z něj vznikne báječná pomazánka.
- DÝŇÁK pěkně pasuje k rybám, kuřeti, skopovému nebo králičímu masu, skvěle chutná jako relish v obložené bagetě.
- MANGÁČ se nabízí k asii, ochutí i kari a všechno, kde se používá koření typu masala. Skvělý je ke grilovaným (vege)burgerům v kombinaci s majonézou.
Soutěž byla ukončena. Všem děkujeme za účast a gratulujeme výhercům.
Výherci:
- Jarmila Konvičková
- Petr Zborník
- Petra Fetrová