0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Seznamte se s kečupáky a vyhrajte degustační balíček

Seznamte se s kečupáky a vyhrajte degustační balíček
sdílet:
Hradecké delikatesy už bezmála deset let patří mezi poctivé rukodělné výrobce různých dobrot ve skleničkách. A po pestech, sirupech, džemech či paštikách přicházejí s Kečupáky, novou řadou výrobků studených omáček neboli čatní, které budou chutnat velkým i malým! Tři z vás mají navíc možnost vyhrát degustační balíček všech tří nových kečupáků.

Mangáč, Hradecké delikatesyKečupáci jsou hraví a fantazii podnítí nejen veselými obaly s tvářemi Kečupáků, ale hlavně chutěmi a celou škálou možného použití. Jsou jasnou volbou při grilování: ocení je každý, kdo má rád netradiční a zajímavé chutě. Byla by však škoda omezit se jen na grilování, Kečupáci si najdou místo v kuchyni celý rok, například v kombinaci s rýží či luštěninami. Můžete je také servírovat jako dip, a to prakticky ke všemu. Pokud připravujete zeleninové placičky nebo masové karbanátky, zkuste vyměnit tatarku za tyto omáčky. Když s nimi potřete bagety či toustový chléb místo majonézy (nebo v kombinaci s majonézou) hned vykouzlíte svěží, neotřelou svačinu.

Kečupáci jsou nejen hraví, ale také zdraví – jak je u Hradeckých delikates zvykem, neobsahují žádné konzervanty, jen příslušnou zeleninu či ovoce, sůl, cukr, ocet a koření.

V plánu je celá unikátní řada, ze které je zatím k mání trojice výrobků: Dýňák, Řepák a Mangáč. Dýně a červená řepa patří mezi stálice našich zahrádek. Jsou zdravé, chutné a zaslouží si pestřejší využití než jenom kompot či naložení do sladkokyselého nálevu. Cizokrajné mango naopak dodá jídlům exotický šmrnc. Zakladatelka firmy a autorka receptur Petra Kilingrová Kečupákům vtiskla velmi osvěžující a návykové chutě. K této trojici brzy přibudou ještě Cibulák, Švestkáč a Brusiňák. Celou řadu omáček navíc doplňují doslova legendární kečupy Hradeckých delikates, které si našly místo i v kuchyni řady vyhlášených podniků.

Co vás v degustačním balíčku čeká?

  • ŘEPÁK se výborně hodí k zeleninovým jídlům, grilovaným sýrům a tofu. Ve spojení s čerstvými sýry z něj vznikne báječná pomazánka.
  • DÝŇÁK pěkně pasuje k rybám, kuřeti, skopovému nebo králičímu masu, skvěle chutná jako relish v obložené bagetě.
  • MANGÁČ se nabízí k asii, ochutí i kari a všechno, kde se používá koření typu masala. Skvělý je ke grilovaným (vege)burgerům v kombinaci s majonézou.
     

Soutěž byla ukončena. Všem děkujeme za účast a gratulujeme výhercům.

Výherci:

  • Jarmila Konvičková
  • Petr Zborník
  • Petra Fetrová

Apetit magazín

Škola vaření: Jak grilovat kuře – díl 1.
  • Zajímavosti

Škola vaření: Jak grilovat kuře – díl 1.

Pokud se nechcete spokojit s grilováním klobásek a hotových směsí ze supermarketu, máme pro vás rady, jak připravit doma skvělé grilované maso, od naporcování, přes marinování a grilování až po závěrečné doladění domácím dipem či omáčkou....

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
384 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč