0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Soutěž o čokoládu Lindt Excellence A Touch of Sea Salt

čokoláda Lindt
ZDROJ: Archiv
sdílet:

Komerční článek - Vyhrajte delikátní čokoládu, která naplní očekávání tradičních milovníků čokolády i chuťových dobrodruhů

Propagace značky Lindt.
Apetitonline.cz není jeho autorem a nemá vlic na jeho obsah.

Podlehněte překvapivé kombinaci nečekaně harmonických chutí čokolády Lindt Excellence A Touch of Sea Salt. Byla vytvořena švýcarskými Mistry čokolády Lindt z tradičně dokonalé tmavé čokolády s přídavkem ručně sbíraných krystalů nejkvalitnější mořské soli Fleur de Sel. Revoluční výtvor švýcarských Mistrů čokolády vzbuzuje napjatá očekávání následovaná nefalšovanou chuťovou extází. Spojení na první pohled tak nesourodých a chuťově odlišných prvků přináší novou dimenzi labužnického požitku z čokolády.

čokoláda Lindt

Jak neobvyklá čokoláda vzniká? Základem je hedvábně jemná vysokoprocentní čokoláda. Pak Mistři čokolády Lindt přidají delikátní krystaly ručně sbírané mořské soli Fleur de Sel z Francie, a tím vytvoří nebývalý chuťový zážitek: komplexní a neodolatelnou rovnováhu sladké a slané, která naplní nejnáročnější očekávání tradičních milovníků čokolády i chuťových dobrodruhů. Takovou čokoládu mohli vytvořit jen Mistři čokolády Lindt se svou dlouholetou tradicí, citem pro suroviny i výsledný produkt a nekompromisními požadavky na kvalitu. Ochutnejte sami jejich nejnovější příspěvek do celosvětově oceňované řady prémiových čokolád Lindt Excellence.

Soutěž ukončena

Vyhrávají:
Lucie Pawlasová ,Mělník
Marian Rohoška , Praha 4
Marta Černínová, Mokré Lazce
David Prokeš, Brno
Tereza Sládečková, Senšnice

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Chystej večer, snídej ráno: 5 nápadů na snídani v předstihu
  • Tipy a triky

Chystej večer, snídej ráno: 5 nápadů na snídani v předstihu

Možná si ráno rádi přispíte, možná máte začátek svého dne rozpočítaný na vteřiny. Snídani ale odbýt nemusíte. I ve spěchu můžete dobře a plnohodnotně jíst, stačí se předem připravit. Lahodné smoothie, křupavé sendviče, báječné...
Víte, jak vypadaly socialistické kuchařky?
  • Lidé a jídlo

Víte, jak vypadaly socialistické kuchařky?

Kuchařky vždy byly oblíbeným knižním žánrem. V knihkupectvích najdeme širokou nabídku českých i zahraničních autorů a to i přes to, že receptů je plný internet. Do dnešní podoby se nějaký čas vyvíjely. Víte, jak vypadaly socialistické...
Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická
  • Zajímavosti

Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická

Vanilka je surovinou, kterou by bylo při přípravě krémových náplní, tvarohových dortů, pudinků a vanilkových rohlíčků škoda vynechat. Není snad krásnější sladká vůně, která se line z trouby. Často místo pravé vanilky používáme její náhražku...

Obchod Apetit