0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

SOUTĚŽ o novou kuchařku Bez masa

kuchařka Bez masa
ZDROJ: Archiv
sdílet:

Vyhrajte novinku z Edice Apetit. Přesvědčí vás, že skvěle vařit se dá i bez masa. Chcete jíst méně masa nebo přestat jíst maso, a nerezignovat přitom na dobré jídlo? Jste vegetariáni? Hledáte inspiraci na bezmasé večeře či pohoštění pro přátele?

    Kuchařka Bez masa vám nabízí více než 120 receptů vyzkoušených redakcí Apetitu. Najdete tady zeleninové polévky, hlavní jídla i chuťovky pro vegetariány, ale i recepty, ve kterých se maso nebo ryby vyskytují jen v roli dochucovadla – jako v obyčejných jídlech z časů našich prababiček. A jako bonus si s námi dopřejte báječné dezerty plné zeleniny.

    kuchařka Bez masa

    Výherci nové kuchařky Bez masa: 

    • Helena Ulrychová, Nymburk
    • Kateřina Zemková, Strážnice
    • Barbora Nagyová, Praha 6 - Břevnov
    • Jaroslav Dědic, Rychnov n. Kn.
    Autor: Redakce Apetit

    Apetit magazín

    KVÍZ: Co všechno víte o kávě?
    • Kvízy

    KVÍZ: Co všechno víte o kávě?

    Káva patří nepochybně k nejoblíbenějším nápojům na světě. Nejen proto, že obsahuje kofein, který dodává tělu energii, ale i pro svou jedinečnou chuť. Káva se stala symbolem relaxu, odpočinku a příjemných chvil ve společnosti rodiny a přátel...
    STORY
    Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

    Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

    Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
    Naučte se brynzové halušky
    • Tipy a triky

    Naučte se brynzové halušky

    Brynzové halušky jsou tradičním slovenským jídlem, ale v oblibě je máme i u nás v Čechách. Na jejich přípravě není nic těžkého, s naším postupem je zvládnete lehce. Mezi hlavní ingredience patří brynza a slanina, kombinace, která vaše...

    Obchod Apetit