0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Soutěžte o úžasný zážitek v oblacích!

AD
v oblacích
ZDROJ: Archiv
sdílet:

I letos se v pražské metropoli uskuteční oblíbená atrakce s názvem „Večeře v oblacích“. Od 1. do 10. září budou mít návštěvníci Riegrových sadů možnost ochutnat pozdní snídani, oběd či večeři při posezení na plošině ve volném prostoru s úchvatným výhledem na historické centrum Prahy.

Zážitek to bude vskutku dokonalý, podráždí hlavně chuťové buňky. Pokrmy totiž uvaří michelinský šéfkuchař z Vídeňského hotelu The Grand Roland Huber. Jeho specialitou jsou především sezónní a lokální suroviny, které, dokáže vyšperkovat k dokonalosti, což ocenění michelinskou hvězdou už samosebou napovídá.

v oblacích v oblacích

Jak vypadá hodování v oblacích? Hostina je určena pro 22 hostů, přičemž každý z nich je po zasednutí ke stolu připásán do speciálního pohodlného křesla. Plošina se následně vyzdvihne do výšky padesáti metrů. Podává se buďto tříchodový oběd, nebo čtyřchodová večeře. Samozřejmostí je sklenka šampaňského, nebo jiného osvěžujícího drinku.

Za romantickou večeři při západu slunce zaplatíte zhruba 4000 korun, oběd se pohybuje v částkách do zhruba 2000 korun. Pokud byste chtěli přijít jen na drink, přijde vás to zhruba na tisícikorunu. Více o cenách, rezervacích či dárkových poukazech se dozvíte na www.dinnerinthesky.cz.

v oblacích v oblacích

My vám ale dáváme jedinečnou možnost tento romantický zážitek VYHRÁT!
Soutěžte a vyhrajte jeden ze tří voucherů pro dvě osoby na Cocktail in the Sky ve dnech 4. 9.-6. 9. 2017

Soutěž byla ukončena. Děkujeme za všechny odpovědi.

Výherci: 

  • Zuzana Frömlová
  • Libor Černý
  • Michaela Slaníková
Autor: Eva.Dvorakova

Apetit magazín

Podzimní ovoce v neodolatelných dezertech
  • Suroviny

Podzimní ovoce v neodolatelných dezertech

Příroda se pomalu zbarvuje podzimními barvami a nám hraje v hlavě píseň ,švestky se modrají, jablka sládnou’. Přichází ideální čas k pečení dezertů se sladkými dary podzimu. Vyzkoušejte vláčný švestkový koláč, pošírované hrušky, horký...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Hřejivé podzimní polévky
  • Tipy redakce

Hřejivé podzimní polévky

Jak zahřát tělo i duši v podzimních sychravých dnech? Nejlépe vydatnou horkou polévkou! Podzimní stálicí je dýňová, ale skvěle zahřeje i polévka z květáku, celeru nebo mrkve. Zužitkujte letní úrodu a připravte si dokonalý pokrm v barvách a...

Obchod Apetit