I letos se v pražské metropoli uskuteční oblíbená atrakce s názvem „Večeře v oblacích“. Od 1. do 10. září budou mít návštěvníci Riegrových sadů možnost ochutnat pozdní snídani, oběd či večeři při posezení na plošině ve volném prostoru s úchvatným výhledem na historické centrum Prahy.
Zážitek to bude vskutku dokonalý, podráždí hlavně chuťové buňky. Pokrmy totiž uvaří michelinský šéfkuchař z Vídeňského hotelu The Grand Roland Huber. Jeho specialitou jsou především sezónní a lokální suroviny, které, dokáže vyšperkovat k dokonalosti, což ocenění michelinskou hvězdou už samosebou napovídá.
Jak vypadá hodování v oblacích? Hostina je určena pro 22 hostů, přičemž každý z nich je po zasednutí ke stolu připásán do speciálního pohodlného křesla. Plošina se následně vyzdvihne do výšky padesáti metrů. Podává se buďto tříchodový oběd, nebo čtyřchodová večeře. Samozřejmostí je sklenka šampaňského, nebo jiného osvěžujícího drinku.
Za romantickou večeři při západu slunce zaplatíte zhruba 4000 korun, oběd se pohybuje v částkách do zhruba 2000 korun. Pokud byste chtěli přijít jen na drink, přijde vás to zhruba na tisícikorunu. Více o cenách, rezervacích či dárkových poukazech se dozvíte na www.dinnerinthesky.cz.
My vám ale dáváme jedinečnou možnost tento romantický zážitek VYHRÁT!
Soutěžte a vyhrajte jeden ze tří voucherů pro dvě osoby na Cocktail in the Sky ve dnech 4. 9.-6. 9. 2017
Soutěž byla ukončena. Děkujeme za všechny odpovědi.
Výherci:
- Zuzana Frömlová
- Libor Černý
- Michaela Slaníková