0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Valentýnská soutěž o kuchařku Čokoláda

Valentýnská soutěž o kuchařku Čokoláda
sdílet:
Soutěž byla ukončena.

Ďábelsky svůdná, lahodná, hedvábně jemná, konejšivá, lehce tajemná, sladká i hořká... Čokoláda! S láskou má mnoho společného. Oslavte proto svátek zamilovaných v té nejlepší společnosti. 

 

Soutěž byla ukončena.

Moc děkujeme za všechny krásné odpovědi!

 

Výherci:

  • Anna Kociánová 
  • Lenka Táboříková 
  • Eliška Marková 
Autor: kojzarova.m

Apetit magazín

Ganache: Jak na čokoládový krém, kterému nikdo neodolá
  • Tipy a triky

Ganache: Jak na čokoládový krém, kterému nikdo neodolá

Víte, co mají společného stékaný dort, makronky a čokoládové fondue? Ano, je to ganache. Původně šlo o francouzskou nadávku, dnes tento pojem označuje čokoládu rozpuštěnou ve smetaně, kterou lze v cukrařině využít na mnoho způsobů. ...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická
  • Zajímavosti

Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická

Vanilka je surovinou, kterou by bylo při přípravě krémových náplní, tvarohových dortů, pudinků a vanilkových rohlíčků škoda vynechat. Není snad krásnější sladká vůně, která se line z trouby. Často místo pravé vanilky používáme její náhražku...

Obchod Apetit