0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Vyhrajte novou kuchařku Zima!

Vyhrajte novou kuchařku Zima!
sdílet:
Soutěž byla ukončena.

Nová kniha přináší spoustu nápadů, jak si tím nejlahodnějším způsobem zpříjemnit svátky i dlouhé zimní večery. Vychutnejte si to nejlepší, co máte ve spíži a co nabízejí zimní trhy i supermarkety! Ve čtvrtém dílu sezonní řady kuchařek z kuchyně časopisu Apetit najdete více než 100 receptů na mrazivé měsíce prosinecleden a únor. Napečte a navařte si s námi na svátky, zahřejte se sytými polévkami, pokrmy z luštěnin a obilnin i teplými saláty ze zimní zeleniny. Nezapomněli jsme ani na to, že zima je sezona vepřových hodů. Díky našim receptům vám bude zima za kamny i na lyžích pěkně ubíhat!

Moc děkujeme za účast v soutěži.

Výherci:

  • Ivana Kolková
  • Alžběta Waleczková
  • Blanka Kiršnerová

 

Neusmálo se na vás štěstí v soutěži?

Kuchařku můžete ihned objednat na obchod.apetitonline.cz.

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Skoro bez vaření: 5 tipů na obědy do práce ve skle
  • Tipy redakce

Skoro bez vaření: 5 tipů na obědy do práce ve skle

Máme pro vás efektní recepty na jídla, která si můžete vzít s sebou do práce. Co je na nich nejlepší? Nevyžadují žádné zdlouhavé vaření předem, jednoduše navrstvíte vybrané suroviny a celou přípravu dokončíte, až v práci dostanete hlad. ...
Jak připravit pravé italské tiramisu?
  • Tipy a triky

Jak připravit pravé italské tiramisu?

Připravte si domácí tiramisu jako z italské cukrárny: lehké, smetanově krémové, vonící kávou… Podělíme se s vámi o rady, tipy i recepty, aby vás svou chutí autentický a božský dezert přenesl až do Itálie. ...

Obchod Apetit