0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Vyhrajte zástěru, kterou navrhl Emanuele Ridi pro Asko

Vyhrajte zástěru, kterou navrhl Emanuele Ridi pro Asko
sdílet:

Prvním předpokladem dobrého vaření je dobře zařízená kuchyň. A přesně takové jsou kuchyně od kuchyňských studií porta, které si zamiloval i šéfkuchař Emanuele Ridi.

Před více než rokem jsem natočil několik nových videoreceptů a pár videospotů pro moravská kuchyňská studia PORTA. Byl to úvodní projekt, který měl představit novou možnost plánování kuchyní pro všechny.

Sám jsem byl překvapený, co všechno dokážou a jakou kvalitu nabízejí. Seznámil jsem se s touto novou podobou a nabídkou prodejen ASKO Nábytek a dodnes jsem jejich zákazníkem.

Díky úspěchu, který zaznamenala studia PORTA na Moravě, jsou nyní už i ve všech českých prodejnách ASKO Nábytek, a dokonce i na Slovensku.  

Pochopil jsem, že zkusit něco nového dává smysl. Chce to trochu odvahy od prodejců i zákazníků, ale nakonec jsou všichni spokojeni.  

Já i všichni ze studií PORTA a prodejen ASKO Nábytek vám přejeme, abyste také zkusili něco nového (třeba jen nový recept), něco, co vám přinese radost a vykouzlí úsměv na tváři…

Můj recept na skvělou kuchyni najdete na www.porta-kuchyne.cz.   

Krásný podzim všem!
Váš Manu

[[nid:30730]]

Emanuele Ridi
Skvělý otec, šéfkuchař a sportovec
Pochází z městečka Portoferraio. V Praze otevřel restauraci MANU Risto & Lounge. Jeho motto: Lehkost, originalita a čerstvé suroviny jsou tím, co dělá italskou kuchyni tak přitažlivou. Přesvědčte se sami.

 

Autor: martinbd

Apetit magazín

Co se stane s vaším tělem, když budete jíst každý den chleba?
  • Zdraví a výživa

Co se stane s vaším tělem, když budete jíst každý den chleba?

Chléb v nejrůznějších podobách provází lidský jídelníček od pradávna. Protože ho lze snadno a levně připravit, navíc je jeho použití všestranné a univerzální, stal se základní potravinou a důležitým pokrmem mnoha lidí po celém světě. S...
KVÍZ: Umíte uvařit hospodské klasiky?
  • Kvízy

KVÍZ: Umíte uvařit hospodské klasiky?

Znáte to. Nechceme je moc jíst, protože se nám po nich často chce akorát tak natáhnout na gauč a dát si dvacet. Na druhou stranu jsou součástí naší kultury a často v nás vyvolávají ty nejhřejivější vzpomínky. Představují nostalgii i bezpečí...
Jedlé kaštany vyšperkují nádivku i moučník
  • Suroviny

Jedlé kaštany vyšperkují nádivku i moučník

Sezóna jedlých kaštanů právě vrcholí. Pokud si chcete pochutnat na těch skutečně čerstvých, vyrazte pro ně co nejdříve do obchodu, nebo ještě lépe do "kaštanek". Jestli si s nimi nevíte rady, přinášíme několik tipů jak je skladovat i...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
549 Kč
357 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč