Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Recepty ze spodního šálu (hovězí)

Hovězí spodní šál je část masa, která se nachází na spodní části hovězího předního stehna. Díky své poloze a častému využívání zvířetem má tento řez výraznější texturu a více vazivových tkání než jiné prémiové řezy. Avšak správná metoda vaření dokáže z tohoto masa vytáhnout bohatou chuť.  

...


Hovězí spodní šál je ideální pro dlouhé dušení a vaření pod tlakem. V české kuchyni je často využíván pro tradiční masové pokrmy, jako jsou guláše, dušené hovězí nebo polévky. Při výběru hovězího spodního šálu je důležité vyhledávat kusy s rovnoměrným mramorováním, což znamená, že má pravidelně rozmístěné proužky tuku v celém řezu.


Celý popis

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
Dostupný
399 Kč
Dostupný
399 Kč
Dostupný
399 Kč
Dostupný
399 Kč
Dostupný
399 Kč
Dostupný
399 Kč
Dostupný
399 Kč
Dostupný
399 Kč
Dostupný
399 Kč
Dostupný
399 Kč
Dostupný
399 Kč