Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Recepty s kuřecími srdíčky

Kuřecí srdce mají o něco tužší svalovinu, proto je třeba dbát na jejich správnou úpravu. V opačném případě mohou být poměrně obtížně rozžvýkatelné. Před vařením je třeba srdíčka opláchnout, aby se zbavila krevních sraženin a přebytečného tuku. Aby byla měkčí, je vhodné z nich ostranit blánua teprve poté přistoupit k tepelné úpravě.

...

 

  • Kuřecí srdíčka lze dusit, smažit, připravit ve smetanové omáčce či na cibulce.
  • Jejich příprava vyžaduje asi hodinu času, aby byla změkla. V tlakovém hrnci se tento proces urychlí a trvá asi pětadvacet minut.
  • Přestože kuřecí srdce nejsou masově využívanou surovinou, obsahují podobně jako jiné vnitřnosti mnoho prospěšných látek. Kromě vitamínů B a A obsahují také celou řadu minerálů, jako je například fosfor, draslík, hořčík, železo, fosfor, zinek či vápník.
 

Celý popis

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč