Domácí sýrové chipsy představují lahodnou a jednoduchou alternativu k tradičním bramborovým lupínkům. Při jejich přípravě lze využít různé druhy sýrů, z nichž každý dodá chipsům jedinečnou chuť a texturu. Navíc můžete experimentovat s...
Původně to byl způsob, jak využít zbytky chleba a sýra, dnes je jedním z nejoblíbenějších smažených jídel nejen v ulicích Neapole. Mozzarella in carrozza je jedním z těch jídel, která si vás okamžitě získají (obzvlášť, pokud jste milovníci...
Naslouchat člověku, který rád jí, vaří a celkově jídlo miluje, je zážitek. Ta vášeň je až nakažlivá... Jídlo je vděčným tématem a vy máte výhodu, že žijete v době podcastové. Někoho lákají rozhovory o zdravém stravování, někoho o...
Sýry, pro mnohé synonymum hříchu a požitkářství, nemusí být při cestě za štíhlou linií tabu. Ve skutečnosti můžou být cenným spojencem, pokud víte, po jakých druzích sáhnout.
...
Když se řekne Itálie, většina z nás si vybaví pizzu, těstoviny nebo tiramisu. Pizzocheri, tradiční pokrm z regionu Lombardie, vás ale možná překvapí. Nejde totiž o pizzu, jak byste mohli tipovat, ale o těstoviny z pohankové mouky, které si...