Nová registrace Zapomenuté heslo

Balkánská kuchyně

Balkánská kuchyně je plná pestrých pokrmů, jako jsou kebaby, pečené maso, baklava, burek, musaka nebo pirohy. Využívá čerstvou zeleninu, bylinky a koření, které dodávají jídlu bohatou chuť a výživnou hodnotu. Najdete zde články plné tipů a rad, jak tato tradiční balkánská jídla připravit, kde je ochutnat, nebo zážitky lidí, kteří tuto oblast navštívili. Zkrátka skvělý zdroj inspirace pro všechny, kdo chtějí prozkoumat autentické pokrmy a kulturu Balkánu.

Zobrazit celý popis ›
Tarator (studená okurková polévka)
< 15 min
5,0
Tarator (studená okurková polévka)
Řecká musaka
Musaka s cuketou
Bleskurychlá musaka
Vegetariánská musaka s fetou
9receptů
Musaka nemá jednotnou podobu – záleží, kde má původ. Všechny jsou však dokonalým letním jídlem z lilků
Pljeskavica
Ajvar
Salát z pečených paprik
3recepty
Makedonské menu: 3 recepty z macedonské kuchyně