Balkánská kuchyně
Balkánská kuchyně je plná pestrých pokrmů, jako jsou kebaby, pečené maso, baklava, burek, musaka nebo pirohy. Využívá čerstvou zeleninu, bylinky a koření, které dodávají jídlu bohatou chuť a výživnou hodnotu. Najdete zde články plné tipů a rad, jak tato tradiční balkánská jídla připravit, kde je ochutnat, nebo zážitky lidí, kteří tuto oblast navštívili. Zkrátka skvělý zdroj inspirace pro všechny, kdo chtějí prozkoumat autentické pokrmy a kulturu Balkánu.
Zobrazit celý popis ›
Všechny kategorie článků
- Apetit
-
- Měsíčník
- 156 stran
- Aktuální číslo 6/2025
-
Časopis Apetit je psán s opravdovou chutí a je určen nové generaci žen a mužů, pro které je vaření spíše koníčkem a společenskou zábavou než nutnostíCelý popis
-
Náhled
-
- Pozvánka na Apetit piknik & oběd u babičky, jahody a letní večeře
-