Brambory
Brambory – klasika, bez které si kuchyni neumíme představit. Jsou základem mnoha oblíbených pokrmů, ať už pečené, vařené, smažené nebo zapékané. S bramborami snadno vykouzlíte skvělé přílohy, jednoduché rychlé večeře, a dokonce i bohaté hlavní chody. Hojně se používají v klasické české kuchyni, stejně tak i v moderních variacích z celého světa. Stačí trocha fantazie a brambory můžete servírovat pokaždé jinak – od klasického bramborového salátu až po gratinované brambory nebo krémovou bramboračku.
Zobrazit celý popis ›
Všechny kategorie článků
- Apetit
-
- Měsíčník
- 132 stran
- Aktuální číslo 8/2025
-
Časopis Apetit je psán s opravdovou chutí a je určen nové generaci žen a mužů, pro které je vaření spíše koníčkem a společenskou zábavou než nutnostíCelý popis
-
Náhled
-
- Milí čtenáři, při focení srpnových receptů byly největším hitem ovocné koláče. Nevěděli jsme, který si vybrat dříve, u mě jednoznačně zvítězil meruňkový. Brambory dodají těstu příjemnou vláčnost.
-