Nová registrace Zapomenuté heslo

Čerstvé bylinky

Čerstvé bylinky do kuchyně neodmyslitelně patří, dodají jídlu barvu a také chuť. Většinu z nich si můžete běžně koupit v obchodech, nebo dokonce vypěstovat v květináči za oknem. Petrželka, pažitka, máta, bazalka či koriandr jsou nenáročné a uplatníte je v mnoha receptech české i světové kuchyně. Ovšem na čerstvé bylinky se můžete vydat i ven. Nasbírejte si medvědí česnek, popenec nebo ptačinec žabinec, který roste téměř po celý rok a je skvělou zásobou vitamínů. Nezapomeňte ani na kopr nebo jedlé květy. Čerstvé bylinky se také hodí pro přípravu osvěžujících drinků, sirupů i medu.

Zobrazit celý popis ›
Špagety s libečkovým pestem
< 20 min
5,0

Špagety s libečkovým pestem

Bůčková pánev v čínském stylu s česnekovými výhonky
< 30 min
5,0

Bůčková pánev v čínském stylu s česnekovými výhonky

Bezové květy v těstíčku
< 20 min
5,0

Bezové květy v těstíčku

Grilovaný pstruh s chřestem, jarní cibulkou a bylinkami
< 45 min
5,0

Grilovaný pstruh s chřestem, jarní cibulkou a bylinkami

Slaný koláč se šťovíkem
< 75 min
5,0

Slaný koláč se šťovíkem