Čerstvé bylinky
Čerstvé bylinky do kuchyně neodmyslitelně patří, dodají jídlu barvu a také chuť. Většinu z nich si můžete běžně koupit v obchodech, nebo dokonce vypěstovat v květináči za oknem. Petrželka, pažitka, máta, bazalka či koriandr jsou nenáročné a uplatníte je v mnoha receptech české i světové kuchyně. Ovšem na čerstvé bylinky se můžete vydat i ven. Nasbírejte si medvědí česnek, popenec nebo ptačinec žabinec, který roste téměř po celý rok a je skvělou zásobou vitamínů. Nezapomeňte ani na kopr nebo jedlé květy. Čerstvé bylinky se také hodí pro přípravu osvěžujících drinků, sirupů i medu.
Zobrazit celý popis ›
Všechny kategorie článků
- Apetit
-
- Měsíčník
- 132 stran
- Aktuální číslo 8/2025
-
Časopis Apetit je psán s opravdovou chutí a je určen nové generaci žen a mužů, pro které je vaření spíše koníčkem a společenskou zábavou než nutnostíCelý popis
-
Náhled
-
- Milí čtenáři, při focení srpnových receptů byly největším hitem ovocné koláče. Nevěděli jsme, který si vybrat dříve, u mě jednoznačně zvítězil meruňkový. Brambory dodají těstu příjemnou vláčnost.
-