Nová registrace Zapomenuté heslo

Česká kuchyně

Česká kuchyně se rozhodně nemá za co stydět – svou chutí i pestrostí. Typická česká jídla se připravují ze surovin, jež byly pro naše předky snadno dostupné. Jde především o obilniny, sezónní zeleninu a některé druhy mas. Za národní jídlo se považuje svíčková na smetaněhouskovým knedlíkem, vepřo knedlo zelo nebo polévky, jako je kaldoun či hovězí vývar s domácími nudlemi. Ovšem to jsme s výčtem receptů na česká jídla rozhodně neskončili. Sami se můžete přesvědčit níže.

Klasická česnečka
Krémová česnečka
Loštická česnečka
Luxusní španělská česnečka
11receptů
Proč by česnečka neměla chybět? Zázrak pro imunitu a nejrychlejší lék na kocovinu! 11 receptů, které zahřejí i posílí
Polévka z kapra
Kapr na kmíně
Krémová rybí polévka
Kapr načerno
41receptů
Nikdy byste nevěřili, co všechno se dá z kapra vykouzlit! 40 receptů, které mění pravidla hry
Pečené vdolky
> 60 min
5,0

Pečené vdolky

Všechny kategorie článků