Chilli
Chilli – více než jen ostré koření! Chilli papričky přinášejí do kuchyně intenzivní chuť, charakteristickou pikantnost a spoustu možností, jak experimentovat. Ať už je použijete do omáček, marinád, polévek nebo na grilované maso, chilli dodá každému pokrmu špetku odvahy. Nechte se inspirovat recepty, které vás zahřejí, a objevte i zdravotní benefity této drobné, ale mocné ingredience.
Zobrazit celý popis ›
Všechny kategorie článků
- Apetit
-
- Měsíčník
- 132 stran
- Aktuální číslo 5/2025
-
Časopis Apetit je psán s opravdovou chutí a je určen nové generaci žen a mužů, pro které je vaření spíše koníčkem a společenskou zábavou než nutnostíCelý popis
-
Náhled
-
- Květnové číslo Apetitu, přináší čerstvou jarní zeleninu v mnoha podobách – v salátech, jako přílohu k pečenému masu, v sladkých dezertech.
-