Cukráři a cukrářky
Dnešní cukráři a cukrářky se nebojí sdílet své recepty a také know-how, které vám pomůže dosáhnout, nebo alespoň se co nejvíce přiblížit, perfektního výsledku. O své tipy a fígle se s námi podělil třeba Josef Maršálek, Helena Fléglová, Míša Landová nebo také vítěz třetí řady Peče celá země Vojtěch Vrtiška. Nechte se inspirovat a vést těmito odborníky a proměňte vaši kuchyň v profesionální cukrárnu.
Zobrazit celý popis ›
Všechny kategorie článků
- Apetit
-
- Měsíčník
- 140 stran
- Aktuální číslo 7/2025
-
Časopis Apetit je psán s opravdovou chutí a je určen nové generaci žen a mužů, pro které je vaření spíše koníčkem a společenskou zábavou než nutnostíCelý popis
-
Náhled
-
- Milí čtenáři, v červencovém čísle si nás nejvíce získala zmrzlina Černý les a také špagety připravené z karamelizované cibule a mascarpone - obyčejné jídlo, přitom tak dobré!
-