Nová registrace Zapomenuté heslo

Domácí zavařování

Zavařování zeleniny a ovoce má u nás dlouholetou tradici. Už od nepaměti lidé hledali způsob, jak úrodu uchovat i po zbytek roku. Domácí zavařování je alchymie, u které je třeba dodržovat především čistotu a správný podíl všech surovin. Jedině tak si můžete vychutnat i v zimě nakládané okurky, houby ve sladkokyselém nálevu nebo třeba meruňkový džem.

Zobrazit celý popis ›
Angreštový džem
< 50 min
5,0

Angreštový džem

Crostini s ostrým meruňkovým čatní
> 60 min
5,0

Crostini s ostrým meruňkovým čatní

Jahodový džem
Jahodový džem s vanilkou a limetou
Jahodový džem s agáve
chia
6receptů
Jak uvařit jahodový džem, který vydrží zářivě červený až do Vánoc?
Jahodový džem
< 20 min
5,0

Jahodový džem

Jahodový džem s vanilkou
< 15 min
5,0

Jahodový džem s vanilkou

Domácí kečup
Domácí sriracha
Kečup à la provençale
Rajčatové sugo
23receptů
Zpracujte úrodu ze zahrádky, než uhodí první mrazíky. Připravte si kečup, chilli omáčku, kysané zelí i hrušková povidla
Džem z višní a rybízu
Reliš z červeného rybízu a cibule
Kynutý koláč s tvarohem, rybízem a drobenkou
40receptů
Co všechno se dá udělat z rybízu? Připravte si rybízový džem, kynutý koláč, rybízové víno i omáčku k masu či sýru