Foodblogeři a foodblogerky
Foodblogeři zanechávají v gastronomii významnou stopu. Přinášejí řadu ozkoušených tipů a také často vymýšlí nové recepty, které rádi zkoušíme i my. Třeba oblíbená foodblogerka Jana Florentýna Pišová nám prozradila recept na boží milosti, od Markéty Pavleje (alias Kitnechenette) máme recept na kanelbullar a Pavel Berky upekl báječné canolli. Mnoho těchto foodblogerů a foodblogerek potkáte také na našem Apetit pikniku, který každoročně pořádáme v pražské Grébovce.
Zobrazit celý popis ›
Všechny kategorie článků
- Apetit
-
- Měsíčník
- 140 stran
- Aktuální číslo 7/2025
-
Časopis Apetit je psán s opravdovou chutí a je určen nové generaci žen a mužů, pro které je vaření spíše koníčkem a společenskou zábavou než nutnostíCelý popis
-
Náhled
-
- Milí čtenáři, v červencovém čísle si nás nejvíce získala zmrzlina Černý les a také špagety připravené z karamelizované cibule a mascarpone - obyčejné jídlo, přitom tak dobré!
-