Francouzská cukrařina
Francouzská cukrařina je pojem, který mluví sám za sebe. Makronky, tartaletky, eklérky, crème brûlée či millefeuille je jen malý výčet dezertů, kterými Francie obohatila dnešní cukrárny a kavárny. Všechny tyto francouzské dezerty mají jedno společného, vždy je třeba přesně dodržet recept – správě odvážit všechny ingredience a nevynechat jediný bod z postupu. Jen tak můžete dosáhnout dokonalého výsledku. A protože někdy je to skutečně věda, Helena Fléglová a další profíci vám poradí jak se stát mistry cukráři.
Zobrazit celý popis ›
Všechny kategorie článků
- Apetit
-
- Měsíčník
- 156 stran
- Aktuální číslo 6/2025
-
Časopis Apetit je psán s opravdovou chutí a je určen nové generaci žen a mužů, pro které je vaření spíše koníčkem a společenskou zábavou než nutnostíCelý popis
-
Náhled
-
- Pozvánka na Apetit piknik & oběd u babičky, jahody a letní večeře
-