Nová registrace Zapomenuté heslo

Grilování

Grilovat můžete v troubě, ale ještě lépe venku na grilu na žhavém uhlí či briketách. Jedině tak získá surovina charakteristickou kouřovou chuť, která jí dodá patřičný a nenapodobitelný šmrnc. Hoďte na gril maso, ryby, sýry, oblíbené klobásky, ale také zeleninu. Ke správné grilovací párty pochopitelně patří i omáčky, zeleninové saláty, čerstvé pečivo a spousta dobrého pití.

Zobrazit celý popis ›
Kozí sýr v kabátku z cukety a salát s grilovanými meruňkami
< 45 min
5,0

Kozí sýr v kabátku z cukety a salát s grilovanými meruňkami

Grilovaná zelenina s kari máslem a chlebem nán
< 30 min
5,0

Grilovaná zelenina s kari máslem a chlebem nán

Salát s grilovanou panenkou
< 45 min
5,0

Salát s grilovanou panenkou

Špízky s nudlovým salátem
< 45 min
5,0

Špízky s nudlovým salátem

Grilovaná brokolice a chřest se sýrem
< 50 min
5,0

Grilovaná brokolice a chřest se sýrem

Grilovaný chleba s bylinkami a pomazánkou ze pstruha
> 60 min
5,0

Grilovaný chleba s bylinkami a pomazánkou ze pstruha

Plněné batáty z grilu
> 60 min
5,0

Plněné batáty z grilu

Grilovaný pstruh s chřestem, jarní cibulkou a bylinkami
< 45 min
5,0

Grilovaný pstruh s chřestem, jarní cibulkou a bylinkami

Žebra s BBQ omáčkou
Lepkavá žebírka se salátem coleslaw a salsou
16receptů
Vepřová žebra na gril i do trouby: Když rozhoduje chuť, ne technika
Grilovaný losos s kadeřávkem a omáčkou
Tuňákové steaky s okurkovým salátem
Ryba na grilu
20receptů
Ryby na gril: Zahajte sezonu s grácií – hoďte na rošt lososa, pstruha i makrelu