Helena Fléglová
Zakladatelka HF Pastry Academy Helena Fléglová je členkou seniorského národního týmu Asociace kuchařů a cukrářů České republiky. Kromě toho, že pořádá cukrářské kurzy pro širokou veřejnost, spolupracuje s časopisem Apetit. Některé její osvědčené recepty si můžete vyzkoušet i doma, a pokud nemáte techniku ještě v malíku, projděte si tipy a triky v ‚cukrářské akademii Heleny Fléglové‘. Naučíte se správně vyšlehat sníh, pracovat s čokoládou, připravit lahodné tartaletky a mnoho dalšího.
Zobrazit celý popis ›
Všechny kategorie článků
- Apetit
-
- Měsíčník
- 140 stran
- Aktuální číslo 7/2025
-
Časopis Apetit je psán s opravdovou chutí a je určen nové generaci žen a mužů, pro které je vaření spíše koníčkem a společenskou zábavou než nutnostíCelý popis
-
Náhled
-
- Milí čtenáři, v červencovém čísle si nás nejvíce získala zmrzlina Černý les a také špagety připravené z karamelizované cibule a mascarpone - obyčejné jídlo, přitom tak dobré!
-