Historie
Objevte fascinující příběhy, které stojí za vznikem oblíbených pokrmů a kulinářských tradic. Jak se vyvíjely recepty, které dnes považujeme za samozřejmost, a jak jídlo ovlivňovalo historii lidstva? Od tajemství starověkých hostin přes vliv objevů nových surovin až po vznik moderní gastronomie. Historie jídla je cestou časem, která odhaluje, jak hluboce je kulinářství spjaté s kulturou a společenskými změnami.
Zobrazit celý popis ›
Všechny kategorie článků
- Apetit
-
- Měsíčník
- 132 stran
- Aktuální číslo 8/2025
-
Časopis Apetit je psán s opravdovou chutí a je určen nové generaci žen a mužů, pro které je vaření spíše koníčkem a společenskou zábavou než nutnostíCelý popis
-
Náhled
-
- Milí čtenáři, při focení srpnových receptů byly největším hitem ovocné koláče. Nevěděli jsme, který si vybrat dříve, u mě jednoznačně zvítězil meruňkový. Brambory dodají těstu příjemnou vláčnost.
-