Historie stravování
Historie stravování odhaluje fascinující vývoj lidské kuchyně a její vliv na kulturu a ekonomiku společnosti i každodenní život. Od prvních loveckých a sběračských komunit po dnešní globalizovanou gastronomii, strava vždy odrážela sociální a technologické změny. V průběhu staletí se měnily nejen způsoby získávání surovin, ale i metody vaření a skladování. Dnes, díky pokroku v oblasti konzervace a dopravy, máme přístup k potravinám z celého světa. Vydejte se na cestu od dávných dob až po moderní trendy, které utvářejí naše jídelní stoly.
Zobrazit celý popis ›
Všechny kategorie článků
- Apetit
-
- Měsíčník
- 140 stran
- Aktuální číslo 7/2025
-
Časopis Apetit je psán s opravdovou chutí a je určen nové generaci žen a mužů, pro které je vaření spíše koníčkem a společenskou zábavou než nutnostíCelý popis
-
Náhled
-
- Milí čtenáři, v červencovém čísle si nás nejvíce získala zmrzlina Černý les a také špagety připravené z karamelizované cibule a mascarpone - obyčejné jídlo, přitom tak dobré!
-