Nová registrace Zapomenuté heslo

Hovězí maso

Hovězí maso není jen správně propečený steak! Každý kousek tohoto zvířete se dá zpracovat a užít si jeho jedinečnou chuť. Vychutnejte si hovězí maso v tradiční rajské omáčce, nebo koprové omáčce. Připravit z něj můžete i maďarský perkelt, karbanátek do hamburgeru, ale také pikantní chili con carne. Pochopitelně nezapomeňme také na hovězí vývar, který postaví na nohy nejen po náročné noci.

Zobrazit celý popis ›
Vařené hovězí s koprovou omáčkou
> 60 min
5,0

Vařené hovězí s koprovou omáčkou

Zapečené mleté maso pod pokličkou z kukuřičných lupínků
> 60 min
5,0

Zapečené mleté maso pod pokličkou z kukuřičných lupínků

Křupavé hovězí s cukrovým hráškem
< 30 min
5,0

Křupavé hovězí s cukrovým hráškem

Roštěnky a 3 přílohy
< 90 min
3,7

Roštěnky a 3 přílohy

Vydatná polévka s hovězím a se zelím
< 45 min
2,4

Vydatná polévka s hovězím a se zelím

Hovězí líčka s bramborovou kaší a smetanovým špenátem
< 30 min
5,0

Hovězí líčka s bramborovou kaší a smetanovým špenátem

znojemska hovezi pecene
Daňčí závitek po znojemsku
Španělský ptáček podle Marka Všetečky
Španělský ptáček podle Honzy Punčocháře
17receptů
Poctivé „hnědé omáčky“ jsou stále v kurzu. Stačí zvládnout jeden recept a snadno vykouzlíte španělského ptáčka, znojemskou i roštěnou