Nová registrace Zapomenuté heslo

Italská kuchyně

Pravá italská kuchyně stojí na jednoduchých základech – čerstvosti, kvalitě a rychlé přípravě. Čím víc máte možnost tuto zemi procestovat, tím víc vás nepřestane její rozmanitost a přírodní bohatství udivovat. Navíc si zdejší lidé potrpí na lokální suroviny, při jejichž přípravě si dávají záležet. Ať už u výroby sýrů (mozarella, parmazán, ricotta), uzenin nebo třeba zdejších vín. Mezi nejlepší italská jídla jednoznačně patří těstoviny na všechny způsoby, pizzy, saláty, ale také mořské plody. Stejně tak italské dezerty mají věhlasnou pověst, ať už jde o tradiční tiramisu, nebo zmrzlinu, kterou v Itálii koupíte na každém rohu.

Zobrazit celý popis ›
Tagliatelle Bolognese
< 60 min
5,0

Tagliatelle Bolognese

Focaccia s pestem, mortadellou a burratou
< 20 min
5,0

Focaccia s pestem, mortadellou a burratou

Citronové tiramisu
< 60 min
5,0

Citronové tiramisu

Základní rizoto (risotto bianco)
Houbové rizoto z trouby
RIzoto s hříbky
Rizoto s červenou řepou a gorgonzolou
21receptů
Italské risotto: Základní recept a 21 neodolatelných obměn
Mrkvové rizoto s glazovanou mrkvičkou
< 60 min
5,0

Mrkvové rizoto s glazovanou mrkvičkou

Univerzální rychlá rajčatová omáčka k těstovinám
< 25 min
5,0

Univerzální rychlá rajčatová omáčka k těstovinám

Rizoto s řapíkatým celerem a pancettou
< 45 min
5,0

Rizoto s řapíkatým celerem a pancettou

Mandlové rizoto s chorizem
< 25 min
5,0

Mandlové rizoto s chorizem