Nová registrace Zapomenuté heslo

Italská kuchyně

Pravá italská kuchyně stojí na jednoduchých základech – čerstvosti, kvalitě a rychlé přípravě. Čím víc máte možnost tuto zemi procestovat, tím víc vás nepřestane její rozmanitost a přírodní bohatství udivovat. Navíc si zdejší lidé potrpí na lokální suroviny, při jejichž přípravě si dávají záležet. Ať už u výroby sýrů (mozarella, parmazán, ricotta), uzenin nebo třeba zdejších vín. Mezi nejlepší italská jídla jednoznačně patří těstoviny na všechny způsoby, pizzy, saláty, ale také mořské plody. Stejně tak italské dezerty mají věhlasnou pověst, ať už jde o tradiční tiramisu, nebo zmrzlinu, kterou v Itálii koupíte na každém rohu.

Bruschetta s červenou řepou, pórkem a kozím sýrem
< 60 min
5,0

Bruschetta s červenou řepou, pórkem a kozím sýrem

Bruschetta s houbami, smetanovým sýrem a špenátem
< 45 min
5,0

Bruschetta s houbami, smetanovým sýrem a špenátem

Bruschetta s dýní, chorizem a jablečnou salsou
< 45 min
5,0

Bruschetta s dýní, chorizem a jablečnou salsou

Dýňové tiramisu
< 30 min
5,0

Dýňové tiramisu

Těstoviny s pancettou a červeným vínem
< 30 min
5,0

Těstoviny s pancettou a červeným vínem

Pizza bianca s rozmarýnem
> 60 min
5,0

Pizza bianca s rozmarýnem

Rizoto s čerstvými hříbky
< 30 min
5,0

Rizoto s čerstvými hříbky

Pizza s lesními houbami a ricottou
< 45 min
5,0

Pizza s lesními houbami a ricottou

Bleskové lasagne z jedné pánve
< 60 min
5,0

Bleskové lasagne z jedné pánve

Dýňové špagety & rajské pesto
< 30 min
5,0

Dýňové špagety & rajské pesto

Řepné ravioly s marinovanou červenou řepou
> 60 min
4,3

Řepné ravioly s marinovanou červenou řepou

Všechny kategorie článků