Nová registrace Zapomenuté heslo

Jablka

Jablka jsou symbolem jednoduchosti, zdraví a rozmanitosti chutí. Objevte inspiraci pro jejich využití v kuchyni – od sladkých koláčů a štrúdlů po osvěžující saláty či voňavé kompoty. Jsou skvělou surovinou jak pro tradiční recepty, tak pro moderní gastronomické experimenty. Jablka navíc přinášejí nejen chuťový zážitek, ale i řadu zdravotních benefitů, díky kterým by neměla chybět v žádné domácnosti.

Zobrazit celý popis ›
Vepřová pečeně s jablíčky a pomeranči
< 120 min
5,0

Vepřová pečeně s jablíčky a pomeranči

Perník
Tvarohová bábovka
Kefírová buchta s kakaem
Litá buchta se švestkami
12receptů
Tucet rychlých nedělních moučníků, které pekla už vaše babička
Jablečný závin
Tažený jablečný štrúdl
Štrúdl s třešněmi
strudl
17receptů
Upečte si štrúdl, obejdete se hravě i bez listového těsta. Vyzkoušejte tažený, jogurtový nebo pivní
Třené řezy s jablky a tvarohovým krémem
Hraběnčiny řezy
Granny's apple pie aneb babiččin jablečný koláč
30receptů
Amerika vs. Francie plus 30 dalších koláčů s jablky, které si zamilujete
Vepřová roláda se slaninou a jablky
Podmáslový řízek
Opékané kotlety se skořicovými jablky
10receptů
Slaná jablka: 10 nejlepších receptů
Jablková bábovka s ořechy
Jablkový štrúdl z jogurtového těsta
20receptů
Vášeň pro jablka: 20 receptů pro milovníky jablek
Jablečný páj se zázvorem a oříškovou pokličkou
Bramborové koblížky s dušenými jablky
Jablečný koláč s mascarpone
35receptů
Co s jablky: 35 snadných jablečných dezertů, na kterých si pochutnají všichni
Jablečný koláč
< 75 min
4,4

Jablečný koláč

Žemlovka s tvarohem podle Romana Vaňka
< 90 min
4,0

Žemlovka s tvarohem podle Romana Vaňka