Jak na to
Praktické tipy, triky a návody, které vám usnadní práci v kuchyni a pomohou zdokonalit vaše kulinářské umění. Od základních technik přípravy surovin po rady, jak zvládnout náročnější recepty s lehkostí. Inspirujte se osvědčenými postupy a objevte nové způsoby, jak vylepšit své vaření. S našimi tipy zvládnete každou výzvu a proměníte běžné vaření v radostnou záležitost.
Zobrazit celý popis ›
Všechny kategorie článků
- Apetit
-
- Měsíčník
- 140 stran
- Aktuální číslo 7/2025
-
Časopis Apetit je psán s opravdovou chutí a je určen nové generaci žen a mužů, pro které je vaření spíše koníčkem a společenskou zábavou než nutnostíCelý popis
-
Náhled
-
- Milí čtenáři, v červencovém čísle si nás nejvíce získala zmrzlina Černý les a také špagety připravené z karamelizované cibule a mascarpone - obyčejné jídlo, přitom tak dobré!
-