Nová registrace Zapomenuté heslo

Jarní zelenina

Jarní zelenina je osvěžující a barevnou součástí jarního jídelníčku, která přináší na talíř radost a vitalitu. Sezónní suroviny jako chřest, ředkvičky, mladý hrášek, špenát a jarní cibulka jsou plné chutí a živin, které vás nabijí energií. Tyto ingredience se skvěle hodí do salátů, polévek nebo jako příloha k hlavním chodům. Jarní zelenina nabízí nekonečné možnosti pro kreativní vaření a po zimní sezóně dodá tělu tolik potřebné vitamíny a živiny. Objevte recepty, které zvýrazní přirozenou krásu a chuť těchto čerstvých surovin a přivítejte jaro s lehkostí na talíři!

Zobrazit celý popis ›
Špagety Carbonara
Zapečená jarní polévka
Bílý chřest s lososovým tatarákem a kaparovým máslem
Chřest & prosciutto v listovém těstě
31receptů
Chřest ve všech podobách: 30 receptů od rychlých večeří po víkendové vaření na úrovni
Bramborová pěna s ředkvičkami
Studená ředkvičková polévka
Ředkvičková krémová polévka
Smažené vepřové koleno s paprikáčem, pečenými brambory a nakládanou ředkvičkou
36receptů
35 receptů z první jarní úrody, které máte teď jedinečnou šanci vyzkoušet
Hrášková polévka se ztraceným vejcem a ředkvičkami
Hráškový krém s mátou a skořicí
hraskova polevka
Hrášková polévka s uzeným lososem
20receptů
Zelené polévky, které zahřejí a potěší! Husté, svěží, krémové… Už máte svou oblíbenou?
Zelená polévka s pestem a krupicovými nočky
< 30 min
5,0

Zelená polévka s pestem a krupicovými nočky

Hráškový krém s mátou a skořicí
hraskova polevka
Hrášková polévka
Hráškový krém s krutony
17receptů
16 skvělých receptů na hráškovou polévku