Koření
Koření je základem každé kuchyně a klíčem k vytvoření jedinečné chuti pokrmů. Od klasického pepře a soli až po exotické směsi jako garam masala nebo za’atar – každý druh koření přináší do jídla jiný rozměr. Mnoho koření má také zdravotní přínosy, například kurkuma díky obsahu kurkuminu působí protizánětlivě, zatímco skořice může pomáhat s regulací hladiny cukru v krvi. V článcích o koření najdete tipy na jeho správné použití, skladování pro zachování aroma i zajímavosti o původu a tradičním využití ve světové kuchyni.
Zobrazit celý popis ›
Všechny kategorie článků
- Apetit
-
- Měsíčník
- 140 stran
- Aktuální číslo 7/2025
-
Časopis Apetit je psán s opravdovou chutí a je určen nové generaci žen a mužů, pro které je vaření spíše koníčkem a společenskou zábavou než nutnostíCelý popis
-
Náhled
-
- Milí čtenáři, v červencovém čísle si nás nejvíce získala zmrzlina Černý les a také špagety připravené z karamelizované cibule a mascarpone - obyčejné jídlo, přitom tak dobré!
-