Mléčné výrobky
Mléčné výrobky, jako je mléko, smetana, sýry, máslo, jogurty nebo tvaroh jsou pro mnohé v kuchyni nepostradatelné. Nabízí celou škálu možností, jak je v receptech využít a zpravidla dodávají pokrmům jemnou až krémovou konzistenci, vláčnost a bezpochyby také jedinečnou chuť. Některé z mléčných výrobků si můžete také snadno vyrobit doma. Třeba domácí čerstvý sýr, jogurt nebo kefír a přešleháním šlehačky také domácí máslo.
Zobrazit celý popis ›
Všechny kategorie článků
- Apetit
-
- Měsíčník
- 132 stran
- Aktuální číslo 5/2025
-
Časopis Apetit je psán s opravdovou chutí a je určen nové generaci žen a mužů, pro které je vaření spíše koníčkem a společenskou zábavou než nutnostíCelý popis
-
Náhled
-
- Květnové číslo Apetitu, přináší čerstvou jarní zeleninu v mnoha podobách – v salátech, jako přílohu k pečenému masu, v sladkých dezertech.
-