Pečivo bez droždí
Pečivo bez droždí je skvělou alternativou pro ty, kteří hledají rychlé a jednoduché recepty nebo se vyhýbají droždí z dietních důvodů. Mezi oblíbené varianty patří sodový chléb, který využívá jedlou sodu místo kvasnic, nebo různé placky, například tortilly či naan. Tento typ pečiva je často rychlejší na přípravu, protože nepotřebuje čas na kynutí, a přesto nabízí měkkou strukturu a skvělou chuť. Inspirujte se, jak připravit chutné domácí pečivo bez zdlouhavého čekání!
Zobrazit celý popis ›
Všechny kategorie článků
- Apetit
-
- Měsíčník
- 140 stran
- Aktuální číslo 7/2025
-
Časopis Apetit je psán s opravdovou chutí a je určen nové generaci žen a mužů, pro které je vaření spíše koníčkem a společenskou zábavou než nutnostíCelý popis
-
Náhled
-
- Milí čtenáři, v červencovém čísle si nás nejvíce získala zmrzlina Černý les a také špagety připravené z karamelizované cibule a mascarpone - obyčejné jídlo, přitom tak dobré!
-