Nová registrace Zapomenuté heslo

Ryby a mořské plody

Ryby a mořské plody jsou nejen výživné, ale i chutné a vysoce variabilní suroviny, které nacházejí své místo v kuchyních po celém světě. Ať už jde o jemné maso ryb, jakou jsou losos, treska nebo pstruh, nebo o lahodné mořské plody jako krevety, chobotnice, mušle a ústřice – každý z těchto pokrmů nabízí nezapomenutelný zážitek plný čerstvosti a delikátních chutí. Mořské plody jsou často součástí středomořské, asijské, ale i české kuchyně, kde se objevují v různých úpravách, od grilování a pečení po přípravu v polévkách, salátech a rizotech. Tato výživná a chutná složka stravy je bohatá na bílkoviny, omega-3 mastné kyseliny a minerály, a je ideální pro zdravý životní styl.

Zobrazit celý popis ›
Bánh mì s treskou, nakládanou zeleninou a pikantní majonézou
< 45 min
5,0

Bánh mì s treskou, nakládanou zeleninou a pikantní majonézou

Pstruh na másle s brambůrkami a pažitkovým máslem
< 50 min
5,0

Pstruh na másle s brambůrkami a pažitkovým máslem

Pikantní ryba v rajčatové omáčce s rýží
< 45 min
5,0

Pikantní ryba v rajčatové omáčce s rýží

Větrníčky s pěnou s uzeného pstruha
> 60 min
5,0

Větrníčky s pěnou s uzeného pstruha

Grilovaný chleba s bylinkami a pomazánkou ze pstruha
> 60 min
5,0

Grilovaný chleba s bylinkami a pomazánkou ze pstruha

Grilovaný pstruh s chřestem, jarní cibulkou a bylinkami
< 45 min
5,0

Grilovaný pstruh s chřestem, jarní cibulkou a bylinkami

Grilovaný losos s kadeřávkem a omáčkou
Tuňákové steaky s okurkovým salátem
Ryba na grilu
20receptů
Ryby na gril: Zahajte sezonu s grácií – hoďte na rošt lososa, pstruha i makrelu
Tuňákový tatarák
< 30 min
5,0

Tuňákový tatarák

Salát s rebarborou, fenyklem a makrelou
< 30 min
5,0

Salát s rebarborou, fenyklem a makrelou

Candát s maltézskou omáčkou, zeleným chřestem a novými brambory
< 50 min
5,0

Candát s maltézskou omáčkou, zeleným chřestem a novými brambory

Krevety s pomelem
Krevety saganaki
25receptů
Krevety: Elegantní mořská delikatesa, která nezklame v žádné kuchyni. Vyzkoušejte 25 receptů
Losos s kari omáčkou
Rybí filé s kapary ve smetanovo-hořčičné omáčce
Pečená ryba s pórkem
Rybí placičky
15receptů
15 receptů na pečené ryby: Od tradičního kapra po lososa s kari omáčkou. Jak na šťavnatou rybu z trouby a co opravdu funguje
Tatarák z tuňáka
< 10 min
5,0

Tatarák z tuňáka

Rybí filé s kapary ve smetanovo-hořčičné omáčce
< 30 min
5,0

Rybí filé s kapary ve smetanovo-hořčičné omáčce

Pečená ryba s pórkem
< 50 min
5,0

Pečená ryba s pórkem

Rybí filé na kmíně s bramborovou kaší
Filé zapečené s citronem
Nowaco
15receptů
Rybí filé: Tajná zbraň pro rychlou večeři i skvělý oběd, který připravíte během pár minut!