Šéfkuchaři a šéfkuchařky
Někteří šéfkuchaři a šéfkuchařky se stali doslova superstar a jejich účast v televizních pořadech o vaření a působení na sociálních sítích je dostalo do povědomí široké veřejnosti. A protože se od takových profíků rádi něčemu novému přiučíme, najdete u nás mimo jiné i spoustu jejich receptů. Ať už je to vynikající španělský ptáček od Honzy Punčocháře,flank steak se salátem od Zdeňka Pohlreicha, ale třeba také vietnamskou delikatesu z našeho Apetit pikniku od známé šéfkuchařky Chili Ta Thuy. Ale nesmíme zapomenout ani na ty kuchařské osobnosti, které doslova psaly dějiny gastronomie – Magdalena Dobromila Rettigová či Marie Sandtnerová.
Zobrazit celý popis ›
Všechny kategorie článků
- Apetit
-
- Měsíčník
- 140 stran
- Aktuální číslo 7/2025
-
Časopis Apetit je psán s opravdovou chutí a je určen nové generaci žen a mužů, pro které je vaření spíše koníčkem a společenskou zábavou než nutnostíCelý popis
-
Náhled
-
- Milí čtenáři, v červencovém čísle si nás nejvíce získala zmrzlina Černý les a také špagety připravené z karamelizované cibule a mascarpone - obyčejné jídlo, přitom tak dobré!
-